Ποια είναι τα πλεονεκτήματα του SEAT MÓ eScooter 125;
Το SEAT MÓ eScooter 125 είναι ήσυχο, άνετο και εργονομικό. Δεν μολύνει, μπορεί να ανταπεξέλθει σε οποιοδήποτε τύπο δρόμου και απαιτεί ελάχιστη συντήρηση. Όχι μόνο επιταχύνει πιο γρήγορα από ένα scooter εσωτερικής καύσης 125cc αλλά το κάνει και χωρίς θόρυβο, εκπομπές ή δονήσεις. Έτσι, συνολικά μπορείτε να απολαύσετε μία πιο σταθερή διαδρομή ενώ εξοικονομείτε μέχρι 85% (σε σύγκριση με αυτό που θα ξοδέψετε σε ένα κινητήρα εσωτερικής καύσης).

Τι τύπος διπλώματος απαιτείται για ένα SEAT MÓ eScooter 125;
Το SEAT MÓ είναι ισοδύναμο με ένα scooter κατηγορίας 125cc, που σημαίνει ότι χρειάζεστε το αντίστοιχο δίπλωμα οδήγησης (Κατηγορία A1 ή μεγαλύτερο).

Τι είδους μπαταρίες είναι διαθέσιμες; Πόση αυτονομία διαθέτουν;
Το ηλεκτρικό SEAT MÓ scooter διαθέτει μία αφαιρούμενη μπαταρία τύπου τρόλεϋ ώστε να μπορείτε να την αποσυνδέετε εύκολα και να την μεταφέρετε μαζί σας για να τη φορτίσετε. Μία πλήρως φορτισμένη μπαταρία θα σας δώσει αυτονομία εμβέλειας περίπου 137 km.

Πόσος χρόνος απαιτείται για να φορτίσει η μπαταρία;
Γενικά, η φόρτιση μίας πλήρως εξαντλημένης μπαταρίας απαιτεί περίπου 6 ώρες. Όμως, συνιστούμε να φορτίζετε την μπαταρια πριν εξαντληθεί πλήρως. Mε τον τρόπο αυτό δε θα ξεμείνετε ποτέ. Αυτό επίσης καθιστά ταχύτερη την φόρτιση και βοηθάει στην παράταση διάρκειας ζωής της μπαταρίας.

Πως γίνεται η αλλαγή της μπαταρίας;
Το SEAT MÓ eScooter 125 έχει μία αφαιρούμενη μπαταρία τύπου τρόλεϊ επομένως μπορείτε εύκολα να την αφαιρέσετε και να την φορτίσετε οπουδήποτε αρκεί να έχετε συμβατική πρίζα, χωρίς να απαιτείται κάποιο συγκεκριμένο βύσμα ή αντάπτορας.

Αν το επιθυμείτε μπορείτε επίσης να φορτίσετε την μπαταρία ενώ βρίσκεται μέσα στο scooter συνδέοντάς την σε μία συμβατική πρίζα με καλώδιο SCHUKO.

Αν δεν έχω δικό μου κράνος, πως μπορώ να ενοικιάσω το SEAT MÓ eScooter 125;
Μαζί με κάθε ενοικίαση, ο οδηγός λαμβάνει κράνος. Στην περίπτωση που υπάρχει και δεύτερο άτομο, υπάρχει η δυνατότητα ενοικίασης και 2ου κράνους στην τιμή των 8€/ημέρα ενοικίασης πλέον Φ.Π.Α.

Όλα τα κράνη μετά το τέλος ενοικίαση περνάνε από διαδικασία απολύμανσης, ώστε να μπορούν να διατεθούν με ασφάλεια στον επόμενο ενοικιαστή.

Κατά την επιστροφή, πρέπει να επιστρέψω το SEAT MÓ eScooter 125 πλήρως φορτισμένο;
Όχι, δεν χρειάζεται. Κατά την επιστροφή το επίπεδο της μπαταρίας πρέπει να είναι τουλάχιστον 5%. Σε διαφορετική περίπτωση θα ισχύσει η “Χρέωση Εξυπηρέτησης Φόρτισης”, €5 πλέον Φ.Π.Α.

Add a Comment